fbpx
Mestnik
Aktualno Narava & zdravje

SATIN: “Kako do poletja izgubiti nadležne obročke okoli trebuha?”

Številne ženske, še posebej tiste v obdobju pred menopavzo in v menopavzi, se soočajo s težavo nabiranja maščobe okoli trebuha in pasu, kar je povezano z različnimi dejavniki od hormonskih sprememb, počasnejšega metabolizma, manjšanja mišične mase…

Razlogi za nabiranje maščobe okoli trebuha pogosto presegajo preprosto  kalorično bilanco in pomanjkanje gibanja. Pomembno se je zavedati, da svojih težav ne boste rešile s strogimi dietami in stradanjem ali pretirano telesno aktivnostjo, ki vas ob koncu dneva pusti pretirano izžeto. Eden izmed načinov, s katerim si lahko pomagate pri izgubi trdovratnih maščob je  postopek zamrznitve maščobnih celic – kriolipoliza. Ne, rabite se prestrašit, gre za neinvaziven in neboleč postopek.

Kako deluje kriolipoliza?

Zaradi ohlajanja določenega dela telesa, trigliceridi, ki se nahajajo v maščobni celici, zamrznejo. Tako pride do razkroja maščobnih celic, ki jih telo v naslednjih tednih izloči.  Postopek je varen, neboleč in ne zahteva okrevanja.

Kriolipoliza dokazano trajno odstrani 25 odstotkov maščobnih celic na področjih, kjer jih je najtežje odpraviti. Polni rezultat je viden čez 2 do 3 mesece.

Vse dodatne informacije lahko dobite v Ateljeju Satin, salon za nego telesa na Ljubljanski cesti 8 v Novem mestu in na njihovi spletni strani www.satin.si.

VIR: Satin.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih