fbpx
Mestnik
GoNm kolo
GoNm kolesa
Aktualno Občina

Po novomeških ulicah znova z GoNm kolesi

Znova je zaživel sistem izposoje koles GoNm, ki je v novomeški občini razširjen že na osemnajstih postajah, od tega tudi na nedavno vzpostavljenih postajah pri Splošni bolnišnici Novo mesto in pokopališču v Srebrničah. Uporabniki se lahko v prihajajočih toplejših dneh tako podajo po številnih dolenjskih kolesarskih povezavah s kar 90 kolesi, izmed katerih jih dobra polovica deluje na električni pogon.

Kolesarji in kolesarke, ki želijo uporabljati sistem GoNm, registracijo opravijo na Turistično informacijskem centru Novo mesto na Glavnem trgu, kjer pridobijo kartico za izposojo koles. Celoletna uporabnina znaša petindvajset evrov, mesečni paket pa stane pet evrov. Za lažjo izposojo brez uporabe kartice je na voljo tudi mobilna aplikacija Mobiln.si, ki med drugim nudi pregled zasedenosti postaj in zemljevid njihovih lokacij, omogoča pa tudi podajanje mnenj uporabnikov za izboljšanje sistema.

MONM.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih