fbpx
Mestnik
Dogodki Aktualno Košarka

Po več kot 200 dni ponovno gledalci na tribuni

Košarkarji KK Krka bodo v soboto, 26. septembra, ob 19.uri, v domači dvorani ŠD Leona Štuklja gostili gorenjskega prvoligaša. Tokrat si bodo tekmo lahko ogledali tudi gledalci.

Več kot 200 dni
Zadnjič so uradno tekmo odigrali pred gledalci 3. marca, od takrat je minilo že dolgih 205 dni. Kot sporočajo iz KK Krka je ekipa prenovljena, imajo pa nekaj težav s poškodbami, a Rod Camphor je okreval. Čakamo še Milana Milovanovića in Jureta Škifića. Ne glede na vse na prvi tekmi proti izkušeni ekipi Šenčurja pričakujemo dobro borbo in zmago,“ je pred tekmo napovedal Vladimir Anzulović, njegova zasedba pa je v primerjavi z lansko sezono doživela številne spremembe.
Nacionalni inštitut za javno zdravje je izdal pozitivno mnenje o dogodku, posledično pa dovolil prisotnost omejenega števila gledalcev. Ko bodo števile dosegle vrednost 300, vstop ne bo več mogoč.

KK Krka

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih