fbpx
Mestnik
Policija.
Aktualno Kronika in policijska poročila

Policija urgirala v Brezju

Kršitve javnega reda

V zadnjih 24-tih urah so policisti obravnavali šestnajst različnih kršitev javnega reda, od tega sedem kršitev javnega reda in miru na javnem kraju.

Pes napadel poštarja

Na Studencu je okoli poldneva manjši pes ugriznil pismonošo. Pri raznašanju pošte se je zakadil v pismonošo, ko je ravno odlagal pisma v poštni nabiralnik stanovanjske hiše, kjer trenutno sicer nihče ne prebiva. Ko ga je želel odgnati, ga je ugriznil v prst. Lažjo poškodbo so mu oskrbeli v sevniškem zdravstvenem domu, policisti pa še iščejo lastnika manjšega psa, črno sive barve, krajših dlak.

Po gostilnah pil in grozil

Dopoldne, nekaj pred deveto, so morali brežiški policisti posredovati zaradi prijave nadlegovanja in groženj gostom gostinskega lokala v bližini železniške postaje. Domnevni 42-letni kršitelj je iz kraja pred prihodom policistov že odšel, a so ga izsledili in mu bodo napisali plačilni nalog. Isti kršitelj bo dobil še en plačilni nalog, ker se je še enkrat podobno obnašal zvečer v drugem gostinskem lokalu v Brežicah.

Urgirali v Brezju

Ponoči, nekaj pred drugo uro, so novomeški policisti zaradi glasne glasbe ukrepali v Brezju. Tam 64-letnik predvajal glasno glasbo in s tem motil okolico. Policisti so zagotovili javni red in mir, osebe pa napotili na nočni počitek, so sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih