fbpx
Mestnik
FOTO: PP Sevnica.
Aktualno Kronika in policijska poročila

Policisti med hišno preiskavo zasegli orožje in eksploziv

Policisti PP Sevnica so zaradi suma posesti nezakonitega orožja in eksploziva pridobili odredbo sodišča in 11. 12. opravili hišno preiskavo na naslovu bivanja 60-letnega osumljenca z območja Krškega. Med hišno preiskavo, v kateri so poleg sevniških policistov sodelovali tudi bombni tehniki Specialne enote policije in vodnik službenega psa, so našli in zasegli dve puški z nameščenim daljnogledom in dušilcem zvoka, nabojnike, več nabojev, vžigalnik, detonatorje in večjo količino različnih eksplozivnih zmesi.

V Oddelku kriminalistične tehnike Sektorja kriminalistične policije PU Novo mesto bodo opravili kategorizacijo orožja in nabojev, eksplozivne zmesi pa so prevzeli bombni tehniki. Policisti bodo po zaključeni preiskavi zoper 60-letnega osumljenca na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja Nedovoljeno proizvodnje in prometa orožja ali eksploziva.
FOTO: PP Sevnica.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih