fbpx
Mestnik
Aktualno Dogodki Novice

Popolna zapora Rozmanove ulica

V ponedeljek, 4. oktobra 2021, bo na Rozmanovi ulici med odcepom za Novi trg in križiščem z Vrhovčevo ulico vzpostavljena popolna zapora, istočasno se za promet odpira prenovljena Kastelčeva ulica. Gradbeni izvajalec bo na območju zapore izvedel zaključna dela rekonstrukcije cestišča, slednja bodo potekala predvidoma do 8. novembra 2021. S tem se nadaljuje prenova mestnega jedra, ki se bo v naslednji fazi razširila na Prešernov trg.

V času popolne zapore Rozmanove ulice bo gradbeni izvajlec ob rekonstruirano cestišče položil robnike, uredil pločnik in tlakoval vozišče. V sklopu prenove mestnega jedra se ureja tudi Komeljev trg ob Vrhovčevi ulici, prav tako se nadaljuje montaža klad in stopnic na bodočem trgu med Rozmanovo ulico in Prešernovim trgom.

Dostop bo za stanovalce, dostavo in gradbišče urejen prek Kapiteljske ulice in Florjanovega trga, izvoz iz mestnega jedra pa bo omogočen po Kastelčevi ulici in nato po Prešernovem trgu ter Sokolski ulici do Kandijskega mostu, prav tako bo iz smeri Glavnega trga mogoče priti po prenovljenem delu Rozmanove do knjižnice in nato po Vrhovčevi ulici, Kratki ulici in ulici K Sodišču.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih