fbpx
Mestnik
Aktualno Dogodki Namizni tenis Novice Ostalo Šport

Za KRKAŠE kar osem medalj

V Kidričevem nastopili trije člani NTK Krka Novo mesto

V soboto je v športni dvorani Kidričevega potekalo 1. odprto prvenstvo Slovenije za kadete in kadetinje. NTK Krka Novo mesto, ki na turnirje v Kidričevo rad pošilja svoje člane, je tokrat na srečanje najmlajših poslala številčno skromno ekipo, takšen pa je bil tudi izkupiček sobotnega turnirja.

Janez Jedlovčnik na žalost ni izkoristil dokaj ugodnega žreba, a na koncu vseeno končal pri vrhu, saj je zasedel 5. do 8. mesto. Prav tako s svojo igro ni bila najbolj zadovoljna Tija Kastelic. Tekmovanje je zaključila podobno kot Jedlovčnik, na 5. do 8.mestu. Tretji član novomeške ekipe, ki se s turnirskim načinom igranja šele dobro seznanja, je bil Žiga Vidmar. Vsekakor nadarjen igralec je tokrat naletel na izkušenejše nasprotnike in se v dokaj močni konkurenci uvrstil med dvaintrideset najboljših.

Trojico mladih krkašev je vodila glavna trenerka kluba Manca Fajmut, ki je izjavila: “Vsi štirje krkaši smo se nadejali, da bomo v Kidričevem malo bolj uspešni, a v športu je že tako, da ne gre vse po pričakovanjih. Vsekakor pa je za mojimi varovanci kakovosten turnir, katerega sporočilo je bilo, da je na vsaki tekmi potrebno vložiti vse moči in da turnirji prinašajo tudi – poraze.”

1. MRNTZ TURNIR ZA KRKAŠE KAR OSEM MEDALJ

Zlato za za Tijo Kastelic, Janeza Jedlovčnika, Tima Rusa in Žana Vidmarja — Vodstvo NTK Krka Novo mesto zadovoljno z izkupičkom nastopov na Rakeku – Najmlajši Nik Pajić.

Po letu in pol je v tem notranjskem mestecu potekal prvi letošnji turnir v namiznem tenisu, ki se ga je udeležilo več kot sto najmlajših udeležencev iz slovenskih klubov. NTK Krka Novo mesto na tovrstna srečanja osnovnošolcev pošilja številčnejšo ekipo, tokrat je za mizice stopilo devet mladih krkašev. Najmlajši med njimi je bil Nik Pajić, ki je domov prinesel svojo prvo namiznoteniško medaljo, ostali dobitniki pa so:

Učenke 8. – 9. razred: 1. mesto Tija Kastelic, učenci 8. – 9. razred: 1. mesto Janez Jedlovčnik, učenci 8. – 9. razred: 3. – 4. mesto Žiga Vidmar, učenci 6. – 7. razred: 3. 4. mesto Amadej Rešetič, učenci 4. – 5. razred: 1. mesto Žan Vidmar, učenci do 10 let: 1. mesto Tim Rus, učenci do 10. let: 3. mesto Jaka Antič. Prijateljske tekme so odigrali tudi najmlajši, kjer je vsak od učencev prejel medaljo, tudi naš drugošolček Nik Pajić.Ekipo sta vodila glavna trenerka Manca Fajmut in Amadej Seničar.

Izjava Mance Fajmut: »Napredek, v primerjavi z lansko sezono, je precejšen in za današnje nastope pohvale zaslužijo prav vsi. Turnir na Rakeku je bil znova dobro obiskan.Tudi kakovosten. Zadovoljna sem, dosegli smo pričakovano.«

J.P.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih