fbpx
Mestnik
Pogled v športno dvorano na Otočcu, kjer je NTK Krka v sodelovanju z NZT S pripravila nekaj odlično obiskanih mednarodnih namiznoteniških turnirjev v mladinski in članski konkurenci. Na tovrstne turnirje je prihajalo do 500 igralcev, trenerjev, spremljevalcev iz vseh petih kontinentov. Žal sta letošnji spomladanski članski in jesenski mladinski turnir zaradi codida 19 odpadla. (Foto: arhiv NTK Krka)
Aktualno Intervju Namizni tenis Šport

Predstavljamo Boruta Mikliča in Jožeta Mohoriča

O ljudeh, ki so ustvarjali in ustvarjajo ugled ter zgodovino novomeškega namiznega tenisa!/13

Skrbniki facebook strani Namiznoteniški klub Krka smo se odločili, da osvežimo spomin na Proustov vprašalnik, s katerim smo v knjigi Da bi se bolje poznali (almanah je izšel spomladi leta 2017) spoznali članice in člane, ki s klubom živijo desetletja in tiste mlajše. Objavljamo kratke napovednike, uvode v intervjuje. Ker jih je več kot 40, bomo v nadaljevanjih objavili po dva napovednika. Tokrat je na vrsti trinajsti par.

Borut MIKLIČ

Bela žogica ga spremlja celo življenje

Je iz zlate generacije dečkov novomeškega namiznega tenisa, ki so bili strah in trepet tekmecem iz vse Jugoslavije. Vrsto let je v vodstvu NTK Krka in celo ko je bival v daljni Španiji, je dihal z novomeškimi ekipami. Pri pingpongu ne mara pimplanja, tudi v realnem življenju ne, saj meni, da mora biti mož mož!

Jože MOHORIČ

Kako smo spoznali kitajske udarce

Iz Bršljina so peš prihajali v nekdnji Sokolski dom (Dom JLA), da bi v kleti z mestnimi fanti ali vojaki igrali pingpong. Ugotavlja, da slovenski namiznoteniški klubi v nasprotju z nogometnimi za navijače ne naredijo nič, zato jih je tako malo. Predlaga ustanovitev kluba navijačev NTK Krka.

Janez Pezelj, NTK Krka

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih