fbpx
Mestnik
Aktualno Intervju Namizni tenis Šport

Predstavljamo Darka Jorgića in Ivana Kapša

O ljudeh, ki so ustvarjali in ustvarjajo ugled ter zgodovino novomeškega namiznega tenisa!/7

Skrbniki facebook strani Namiznoteniški klub Krka smo se odločili, da osvežimo spomin na Proustov vprašalnik, s katerim smo v knjigi Da bi se bolje poznali (almanah je izšel spomladi leta 2017) spoznali članice in člane, ki s klubom živijo desetletja in tiste mlajše. Objavljamo kratke napovednike, uvode v intervjuje. Ker jih je več kot 40, bomo v nadaljevanjih objavili po dva napovednika. Tokrat je na vrsti sedmi par.

Darko JORGIĆ

Mizica doma bo še dolgo počivala

Nanj je zanesljivo najbolj ponosen dedek Vlado Kolarić, nekdanji boksar. Pravi, da ima močan udarec po njemu. Leta 2016 se je v velikem slogu poslavil od mladinske konkurence, kjer je kraljeval celo na svetovni jakostni lestvici. Za NTK Krka je igral dve leti in z ekipo osvojil vse možne državne lovorike.

Ivan KAPŠ

Vedno znova me navdušuje poštenje

Ivana Kapša nekateri jemljejo za živo legendo dolenjskega namiznega tenisa. V klubu je opravljal skoraj vsa dela, v okviru NTZ Slovenije pa so mu zaupali mesto selektorja za državno žensko člansko ekipo. Še danes je aktiven in v veliko pomoč v NTK Krka Novo mesto. Bil je četrti predsednik kluba.

Janez Pezelj, NTK Krka

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih