fbpx
Mestnik
Aktualno Intervju Namizni tenis Šport

Predstavljamo Nevena Karkovića in Draga Klenovška

O ljudeh, ki so ustvarjali in ustvarjajo ugled ter zgodovino novomeškega namiznega tenisa!/8

Skrbniki facebook strani Namiznoteniški klub Krka smo se odločili, da osvežimo spomin na Proustov vprašalnik, s katerim smo v knjigi Da bi se bolje poznali (almanah je izšel spomladi leta 2017) spoznali članice in člane, ki s klubom živijo desetletja in tiste mlajše. Objavljamo kratke napovednike, uvode v intervjuje. Ker jih je več kot 40, bomo v nadaljevanjih objavili po dva napovednika. Tokrat je na vrsti osmi par.

Neven KARKOVIĆ

Mnogi mislijo, da so popek sveta

Neven Karković je navzlic 46 letom izvrsten igralec, ki v okviru hrvaške namiznoteniške zveze skrbi za naraščaj. Bil je član jugoslovanske in hrvaške reprezentance. V sosednji državi je pobral vrsto laskavih naslovov. Sedaj skrbi tudi za prihodnost slovenskega oziroma novomeškega namiznega tenisa.

Drago KLENOVŠEK

Krepili smo prijateljstvo in zdravje

Sorazmerno kasno, pri sedemnajstih letih, je pristopil k Egonu Žabkarju, na katerega ima lepe spomine. Začel je kot igralec, malo tekmoval in bil v klubu bolj znan kot dober vzgojitelj najmlajših in človek z veliko pozitivne energije in s širokim nalezljivim nasmehom. Tu pa tam še vedno rad zaigra.

Janez Pezelj, NTK Krka

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih