fbpx
Mestnik
Tilen Cvetko
Aktualno Intervju Namizni tenis Šport

Predstavljamo mag. Mira Bergerja in Tilna Cvetka

O ljudeh, ki so ustvarjali in ustvarjajo ugled ter zgodovino novomeškega namiznega tenisa/1

Skrbniki facebook strani Namiznoteniški klub Krka so se odločili, da osvežijo spomin na Proustov vprašalnik, s katerim so v knjigi Da bi se bolje poznali (almanah je izšel spomladi leta 2017) spoznali članice in člane, ki s klubom živijo desetletja in tiste mlajše. Na klubski facebook strani objavljajo kratke napovednike, uvode v intervjuje. Ker jih je več kot 40, bodo v nadaljevanjih objavili po dva napovednika.

Predstavljamo mag. Miro BERGERJA

Sveta trojica: vztrajnost, delo, potrpežljivost

Namizni tenis ga je očaral. Po novomeški gimnaziji mu niti študij prava na ljubljanski univerzi ni preprečil, da ne bi redno vadil. Igral je tudi v najboljši ekipi takratne močne ljubljanske Ilirije, ki se je uspešno kosala v močni 2. jugoslovanski ligi. Sedaj za loparček prime redkokdaj, a z užitkom.

Tilen CVETKO

Mediteranec z Mute, ki ljubi toploto

Korošec v dolenjski metropoli. Postal je nenadomestljiv član prve ekipe NTK Krka. Udejanja otroške sanje o tem, da bi postal vrhunski športnik. Hitro je v kadetski in mladinski konkurenci v državnem merilu napredoval v sam vrh kakovostnih lestvic, zasluge za to daje nadarjenosti in trdemu delu.

Janez Pezelj, NTK Krka

 

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih