fbpx
Mestnik
Aktualno Intervju Namizni tenis Šport

Predstavljamo Mitja Omerzela in Dušana Pezlja

O ljudeh, ki so ustvarjali in ustvarjajo ugled ter zgodovino novomeškega namiznega tenisa!/15

Skrbniki facebook strani Namiznoteniški klub Krka smo se odločili, da osvežimo spomin na Proustov vprašalnik, s katerim smo v knjigi Da bi se bolje poznali (almanah je izšel spomladi leta 2017) spoznali članice in člane, ki s klubom živijo desetletja in tiste mlajše. Objavljamo kratke napovednike, uvode v intervjuje. Ker jih je več kot 40, bomo v nadaljevanjih objavili po dva napovednika. Tokrat je na vrsti petnajsti par.

Mitja OMERZEL

Belokranjec, ki je želel postati boksar

Trinajstletni kadet, pred katerim je lepa kariera. Je eden od štirih Omerzelov, ki so za novomeški klub dragoceni člani. Brat je perspektiven mladinec, brez njune mame in očeta si predsednik NTK Krka Tomaž Kralj ne predstavlja brezhibnega delovanja kluba. Bo najboljši igralec Bele krajine vseh časov?

Dušan PEZELJ – Dule

Počene žogice smo pozdravili z acetonom

Novomeščan s stalnim prebivališčem v Šentjerneju. V klubuje opravljal vse funkcije. Ni mu bilo težko pomesti športno dvorano, da bi mladež igrala v čistem, niti biti predan predsednik novomeškega kluba. Danes vadi najmlajše in je pri NTK Krka odgovoren za veterane. Bil je sedmi predsednik kluba.

Janez Pezelj, NTK Krka

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih