fbpx
Mestnik
Aktualno Dogodki Gospodarstvo Novice Občina

Prenovljenih 16 športnih in otroških igrišč

V letošnjem letu je novomeška občina prenovila 16 športnih in otroških občinskih igrišč. Prenove so obsegal zamenjave elementov kot so mrežice na koših, gimnastične gredi, plezalne vrvi, sedeži na gugalnicah in stopnice, veliko igrišč pa se lahko pohvali tudi s sveže pobarvanimi igrali in klopmi.

Igrišča, ki so bila deležna prenove, se nahajajo na Ragovski ulici, Kandijski ulici, Seidlovi cesti, na Mestnih njivah, na Trdinovi ulici, na Smrečnikovi ulici, Nad mlini, pri Rdečem križu na Drski, Šegovi ulici, Pavčkovi ulici, Klemenčičevi ulici, v Lastovčah, na Jedinščici, v Regrči vasi pri Domu krajanov, v Žabji vasi in na Uršnih selih.

Do konca leta še nekaj prenov

Vse do konca letošnjega leta je predvidena postavitev sklopa treh igral na sprehajališču na Loki, nova igrala in vadbene naprave pa so v načrtu tudi na igrišču ob OŠ Brusnice, OŠ Stopiče, na Mestnih njivah, na Vrtovih ob Krki in Kandijski ulici v KS Majde Šilc, na Klemenčičevi in Vavpotičevi ulici v KS Bršljin, na Košenicah v KS Šmihel, v Jurni vasi in Vinji vasi v KS Podgrad, na Pluski v KS Otočec, na Seidlovi v KS Ločna Mačkovec, ob OŠ Dragotina Ketteja, na Cesarjevi ulici v KS Drska in v KS Birčna vas.

K. N.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih