fbpx
Mestnik
Aktualno Kronika in policijska poročila

Prestregli 9 ilegalcev

Policisti PU Novo mesto so včeraj obravnavali prometno nesrečo z lažjimi telesnimi poškodbami in 13 prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Zasegli so vozila štirim kršiteljem cestno prometnih predpisov, ki niso imeli veljavnih vozniških dovoljen. Obravnavali so devet kršitev javnega reda in miru na javnih krajih ter v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj nasilja v družini, poškodovanja tuje stvari, goljufije, ponarejanja denarja, vloma in tatvine.

MEJNE ZADEVE IN TUJCI


Policisti PU Novo mesto so med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju Kerinovega Grma (PP Krško) izsledili in prijeli šest državljanov Bangladeša, tri državljane Pakistana in državljana Mjanmara, na območju Brdarcev (PP Črnomelj) pa tri državljane Maroka in državljana Alžirije. Policijski postopki s tujci, ki so nezakonito prestopili državno mejo, še niso zaključeni.

Alenka Drenik, predstavnica za odnose z javnostmi

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih