fbpx
Mestnik
Aktualno Kronika in policijska poročila

Pretep in streljanje v Stranski vasi

Včeraj, ob 16.57, so na številko 113 pristojni prejeli obvestilo iz naselja Stranska vas, kjer naj bi prišlo do pretepa in streljanja.

OKC je na kraj takoj napotil policiste, ki so zavarovali območje in vzpostavili javni red in mir. Na kraj so poklicali reševalce, ki so oskrbeli moškega s poškodovano roko in ga odpeljali v bolnišnico.

V naselju je prišlo tudi do požara stanovanjske hiše in osebnega avtomobila. Gasilci so zavarovali širše območje in požar omejili.

Foto: Nadlani.si

Policisti in kriminalisti izvajajo vse potrebne aktivnosti za zavarovanje sledov in ugotavljanje vseh okoliščin kaznivega dejanja. Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih pa naj bi prišlo do spora, pretepa in uporabe strelnega orožja med osebami, ki se med sabo poznajo.

Ogledna skupina Sektorja kriminalistične policije PU Novo mesto bo opravila ogled požarišča takoj, ko bodo razmere to dopuščale. O ugotovitvah bodo po zaključeni preiskavi seznanili pristojno tožilstvo.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih