fbpx
Mestnik
Aktualno Dogodki Kronika in policijska poročila

Prijeli tatu registrskih tablic

Brežiški  policisti  so  bili  14. 2. zvečer obveščeni, da naj bi z vozila, parkiranega  na  dvorišču  počitniške  hiše,  neznanci  ukradli  registrske tablice.  O  tatvini  je  novomeški OKC takoj seznanili policiste na širšem območju  in  policisti  PP  Črnomelj so pri Gabru ustavili osebni avtomobil
Renault  megane  za  nameščenimi ukradenimi tablicami, ki so jih zasegli in vrnili  oškodovancu.  24-letnemu  vozniku,  ki  nima  veljavnega vozniškega dovoljenja,  so  avtomobil zasegli, na sodišče naslovili obdolžilni predlog in na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo.

Vlomi in tatvine

Na  parkirnem  prostoru  na  Livadi  (PP Novo mesto) je 12. 2. zvečer nekdo vlomil  v  plastični  zabojnik  in  odtujil osem rabljenih akumulatorjev. Z vlomom in tatvino je povzročil za okoli 400 evrov premoženjske škode.

V  Hrastju  na  območju PP Šentjernej je 13. 2. med 18. in 21. uro neznanec izkoristil   odsotnost   stanovalcev  in  kozi  balkonska  vrata  vlomil  v stanovanjsko hišo. Pregledal je prostore in našel ter odtujil denar in zlat nakit. Lastnike je oškodoval za okoli 4000 evrov.

Oškodovanec je policiste obvestil, da je v zadnjih dveh mesecih v Selih pri Raki  nekdo  vlomil v počitniško hišo in odtujil motorno žago, kosilnico na nitko in agregat. Ocenjuje, da je oškodovan za 500 evrov.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih