fbpx
Mestnik
FOTO: OZRK Novo mesto.
Aktualno

Priznanje za plemenito dejanje

Včeraj, 12. 10. 2022, v KC Primoža Trubarja v Šentjerneju, se je Območno združenje RKS Novo mesto zahvalilo vsem rednim krvodajalcem.

“Povabili smo 47 krvodajalcev, ki so v letošnjem letu jubilejno-krat darovali kri. Podelili smo priznanja za 10-krat in vse do 70-krat darovano kri. Na podelitvi je zbrane krvodajalce pozdravil župan Občine Šentjernej Jože Simončič, ki je poudaril, da je kri res tisto največ, kar lahko človek daruje drugemu in s tem pokaže vrednote humanosti in solidarnosti,” je v sporočilu za javnost zapisala sekretarka OZ RKS Novo mesto Barbara Ozimek. Sekretarka in predstavnica CTD Novo mesto Irena Pust sta se ob tej priložnosti zahvalili darovalcem. Priznanja so podeljevali župan, sekretarka novomeškega RK in prostovoljka KORK Šentjernej. Za 70-krat darovano kri sta prejela priznanji Andrej Golob in Jože Radovan.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih