fbpx
Mestnik
Aktualno Dogodki Novice

Prva skupina otrok že na Debelem rtiču

V okviru Območnega združenja RKS Novo mesto bo letos letovalo na Debelem rtiču 300 otrok, 274 preko zdravstvenega in 26 preko socialnega letovanja. Prva skupina 99 otrok se je na letovanje že odpravila in ko se bodo čez en teden vrnili še druga in za njimi še tretja skupina šolarjev. Letovanje se otroke iz vseh dolenjskih šol se bo zaključilo 24. julija. Za dobro počutje otrok bodo poskrbeli v vsaki izmeni po en pedagoški vodja in devet vzgojiteljev iz vrst študentov ter en pomočnik vzgojitelja, ki je dijak. Program bo zapolnjen z različnimi vsebinami, ki spodbuja v udeležencih močan stik z naravo in medsebojno druženje otrok, stran od računalnikov in telefonov. Verjamemo, da se bodo v tem tednu naužili morja, sonca in se zdravi vrnili domov.

Letovanje sofinancirajo Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije in občine MO Novo mesto, Šentjernej, Škocjan, Dolenjske Toplice, Straža, Mirna Peč, Žužemberk in Šmarješke Toplice.

Sekretarka Barbara Ozimek

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih