fbpx
Mestnik
Aktualno Dogodki Društva Novice

QRientacija po Novem mestu 2021

Taborniki Rodu gorjanskih tabornikov so pripravili orientacijsko progo, primerno za kogarkoli. Nanjo se lahko odpravite sami ali z družino in skupaj doživite prijetno dogodivščino, na kateri boste preverili svoje znanje in spretnosti orientacije. Orientacija bo postavljena od sobote, 13. februarja, do nedelje, 21. februarja. Potem bodo KT-je (kontrolne točke) umaknili. Na povezavi najdete zemljevid z vrisanimi točkami. Pot je krožna, zato lahko začnete kjerkoli.

KT-ji so označeni s QR kodami. Ko KT najdete, skenirajte kodo, ta pa vas bo vodila do vprašanja oziroma naloge na spletu. Za skeniranje potrebujete aplikacijo (za Apple npr. “QR Reader”, za Android npr. “QR Code Reader”). Točke bodo redno pregledovali. Če kakšne nikakor ne najdete, jo preskočite in nadaljujte pot do naslednje.

Na zemljevidu bo prijavna QR koda – ko jo skenirate, vpišete ime ekipe – bodite izvirni, da se imena ne bodo ponavljala. Če želite sodelovati v žrebu za simbolične nagrade, lahko vpišete tudi svoj elektronski naslov. Ime ekipe, s katerim ste se prijavili, boste morali vpisati pri vsaki nalogi. Prosimo, da se listov s kodami ne dotikate.


Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih