fbpx
Mestnik
Razpis za finančna sredstva za ohranjanje in razvoj kmetijstva.
Aktualno

Razpisana finančna sredstva za ohranjanje in razvoj kmetijstva

Mestna občina Novo mesto objavlja razpis za dodelitev finančnih sredstev za ohranjanje in razvoj kmetijstva in podeželja v Mestni občini Novo mesto za leto 2023 v okvirni višini do 125.000 evrov. Vloge lahko oddate v sprejemni pisarni občine na Seidlovi cesti 1, 8000 Novo mesto ali jih pošljete priporočeno po pošti do vključno 14. aprila 2023.

“Z javnim razpisom namenjamo sredstva za posodabljanje kmetijskih gospodarstev, urejanje kmetijskih zemljišč in pašnikov, za pomoč za zaokrožitev kmetijskih in gozdnih zemljišč, za pomoč za plačilo zavarovalnih premij, za pomoč za naložbe za ohranjanje kulturne in naravne dediščine na kmetijskih gospodarstvih, za pomoč za naložbe v predelavo in trženje kmetijskih in živilskih proizvodov ter naložbe v nekmetijsko dejavnost na kmetiji in za podporo delovanju društev s področja kmetijstva, gozdarstva in razvoja podeželja.  

Več informacij, vloga za prijavo, izjava za društva ter zahtevki za izplačilo so na voljo v objavi razpisa naši spletni strani,” sporoča MONM.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih