fbpx
Mestnik
Aktualno Zanimivosti & Zabava

Razvijajte svojo podjetniško pot: Projekt PONI JV Slovenija vabi k sodelovanju

Razvojni center Novo mesto nadaljuje z izvajanjem 4 mesečnega programa podjetniškega usposabljanja v okviru projekta Podjetno nad izzive – Poni JV Slovenija. V okviru projekta bodočim podjetnikom nudi finančno, mentorsko in svetovalno podporo. Na spletni strani www.rc-nm.si/ je objavljen javni razpis za vključitev udeležencev v projekt Podjetno nad izzive – PONI JV Slovenija.

Projekt PONI JV Slovenija je model podjetniškega usposabljanja, v okviru katerega potencialni podjetniki v štirih mesecih razvijejo in realizirajo svojo podjetniško idejo. To dosežejo s pomočjo vključitve v celostni program podjetniških usposabljanj ter z zagotovljeno mentorsko, svetovalno in finančno podporo.  Posebnost projekta predstavlja redna zaposlitev udeležencev projekta za čas trajanja programa (4 mesece) v Razvojnem centru Novo mesto. S pomočjo takšne finančne podpore lahko udeleženci programa svoj čas namenijo izključno pridobivanju novih znanj in izkušenj, razvoju svoje poslovne ideje ter pripravi na vstop na samostojno podjetniško pot.  Nova skupina enajstih udeležencev bo z usposabljanjem pričela v januarju 2024. Prijave zainteresiranih kandidatov so možne do petka 8.12.2023.

Več o projektu Podjetno nad izzive – Poni JV Slovenija preberite na spletni strani Razvojnega centra Novo mesto, kjer je objavljen tudi JAVNI RAZPIS za vključitev kandidatov v projekt. Dodatne informacije dobite na Razvojnem centru Novo mesto, na tel. 030 304 303 ali aleksej.metelko@rc-nm.si.

JAVNI RAZPIS

Projekt financirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih