fbpx
Mestnik
Funny love in social media and internet communication.
Aktualno Zanimivosti & Zabava

Romance na delovnem mestu?

Na delovnem mestu preživimo kar nekaj ur na dan, kar je odlična podlaga za to, da preskoči kakšna iskrica. Karierno-zaposlitveni portal Mojedelo je na vzorcu 814-ih opravil zanimivo anketo. Ste se tudi vi zaljubili na delovnem mestu?

Rezultati ankete kažejo, da se je v službi zaljubilo ali romantično zapletlo 75,7 odstotka anketirancev. Slabih 19 odstotkov sodelujočih v anketi pa je svojo avanturo ali vezo obžalovalo.

Je služba pravi kraj za ljubezen?

Vpliv zaljubljenosti na delo in delovno okolje

Ljubezen (predvsem tista srečna) velja za močno silo, ki pozitivno vpliva na uspešnost, pripravljenost za delo in skrbi za pozitivno energijo zaposlenih.

Na drugi strani preplet poklicnega z zasebnim okrni zasebnost vpletenih. Zaljubljenca na delovnem mestu sta pogosto tarča govoric – še posebej, če gre za odnos med nadrejeno in podrejeno osebo. Razmerje na delovnem mestu lahko negativno vpliva na posameznikov ugled in ga celo stane službe, kažejo izsledki raziskave.

Zato je smotrno razmisliti, kdaj in kje je pravi čas za ljubezen. A kaj, ko ta ne pozna ne ure ne kraja…

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih