fbpx
Mestnik
Aktualno Dogodki

SEEMEET 2023: Odprte prijave na edinstven B2B dogodek v živo

Slovensko in mednarodno poslovno okolje bo v oktobru letos ponovno zaživelo ob vrnitvi SEEMEET-a, največjega mednarodnega B2B dogodka za mreženje v Sloveniji – v živo! Letošnji se bo v duhu teme Zeleno&digitalno odvijal 25. in 26. oktobra 2023 v Mariboru, prijave nanj pa so že odprte. Ta pomembna tematika prežema praktično vse panoge, zato so dobrodošla podjetja iz vseh sektorjev.

SEEMEET je dogodek, ki premika meje mreženja in sodelovanja ter ponuja vrsto izjemnih priložnosti za rast posla. Med dvodnevnim dogodkom se bodo udeleženci udeležili do 22 vnaprej dogovorjenih individualnih sestankov, se poglobili v tematska predavanja, uživali v debatah zanimivih okroglih miz ter doživeli navdušujoče SEEMEET Business Gladiator pitche, ki bodo še dodatno ogreli ozračje.

Sklepanje novih poslov, predvsem na tujih trgih, je znano po svoji kompleksnosti, dolgotrajnosti in visokih stroških. Treba je opraviti obsežno raziskavo trga, osebno dogovarjati srečanja in načrtovati večdnevna draga poslovna potovanja, ki le redko vključujejo več kot dva, morda tri sestanke na dan. Včasih moramo potovati na drug konec sveta samo za eno srečanje. »A obstaja alternativna pot – SEEMEET 2023, dogodek, ki udeležencem omogoča najbolj enostavno, najhitrejšo in cenovno neverjetno ugodno možnost za sklepanje novih poslov tako doma kot na tujih trgih,« pove Aleksej Metelko, vodja mednarodnega dogodka SEEMEET 2023. »Povedano še natančneje, podjetjem omogočamo, da v okviru dvodnevnega dogodka vnaprej dogovorijo do 22 sestankov, v živo, na enem mestu. Ob tem pa ne gre pozabiti na vse ostale prednosti, od neformalnega mreženja, izjemnih govorcev pa do letošnjih SEEMEET Business Gladiator Pithcev, ki bodo prava poslastica,« še dodaja.

SEEMEET je samo lani gostil 217 udeležencev iz 26 držav, ki so tekom dvodnevnega dogodka sklenili kar 55 poslov … in vse to prek spleta. Letošnja izvedba v živo pa obeta še večji uspeh!

»Kot nekdanji podjetnik lahko rečem, da ima tak dogodek veliko dodano vrednost. Na enem mestu namreč ponuja informacije o vstopu na tuje trge in nova poznanstva, ki lahko prerastejo v poslovna partnerstva … Ena od nalog ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo je tudi ta, da pomaga podjetjem odpirati vrata do novih poznanstev in partnerstev. To je še toliko bolj pomembno v teh gospodarsko zahtevnih časih,« pravi Matjaž Han, minister za gospodarstvo, turizem in šport.

Dogodek organizira Razvojni center Novo mesto v partnerstvu z RRA Podravje Maribor in sodelovanju z ambasadorji dogodka ter ob podpori agencije SPIRIT Slovenija in ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport.

Dodatne informacije: Aleksej Metelko, vodja projektov, 030 304 303, aleksej.metelko@rc-nm.si

Razvojni center Novo mesto

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih