fbpx
Mestnik
Aktualno Društva Namizni tenis Šport

Sklenjen namiznoteniški maraton, čestitke Darko Jorgić

Štirinajstdnevni namiznoteniški maraton z imenitno udeležbo v obeh konkurencah je minil brez zapletov in v znamenju Kitajcev ter Darka Jorgića –pod črto: veliko zadovoljstvo v NTK Krka Novo mesto.

Dan po zaključku mednarodnega namiznoteniškega turnirja za organizatorje iz NTK Krka Novo mesto, še ni čas za analizo izvedbe tega velikega športnega dogodka. A nekaj je jasno že danes: novomeški namiznoteniški klub je zahteven in tudi v tujini odmeven mednarodni športni dogodek- opravil z odliko.

Organizacijski uspeh je z uvrstitvijo v polfinale kronal krkaš Darko Jorgić. Tudi vodstvo NTK Krka Novo mesto si z izvajalci turnirja, kjer so pomembno vlogo odigrali prostovoljci, zasluži pohvalo.

Drugi del turnirja, ki se je zaključil včeraj zvečer, se je iztekel po pričakovanjih namiznoteniške velesile. Kitajec Liang Jingkun je uspel zmagati na obeh turnirjih med posamezniki, med ženskami je tokrat slavila finalistka prvega turnirja Liu Weishan.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih