fbpx
Mestnik
Aktualno

Sofinanciranje čistilnih naprav in hišnih črpališč tudi v letu 2023

Mestna občina Novo mesto je objavila poziv za sofinanciranje nakupa male čistilne naprave ter hišnih črpališč za leto 2023. Upravičenci so fizične osebe s stalnim prebivališčem v naši občini na območju s pogoji za postavitev naprav, zainteresirani prosilci pa lahko oddajo vlogo za dodelitev sredstev do porabe namenskih sredstev oziroma od 1. januarja 2023 do 30. oktobra 2023.

Za sredstva lahko kandidirajo prosilci z območij Mestne občine Novo mesto, kjer ni predvidena izgradnja kanalizacijskega omrežja, kjer je skladno s Strategijo opremljanja Mestne občine Novo mesto s komunalno infrastrukturo predvidena postavitev male čistilne naprave in kjer se ni možno gravitacijsko priključiti na javno kanalizacijsko omrežje.

Upravičenci vlogo s prilogami posredujejo v zaprti ovojnici po pošti na naslov Mestna občina Novo mesto, Seidlova cesta 1, 8000 Novo mesto ali jo oddajo osebno. Ostale informacije o pozivu in vloga za sofinanciranje so na voljo na naši spletni strani v zavihku Uradne objave.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih