fbpx
Mestnik
prometne nesreče
Foto: zaseg spletne strani uprave za zaščito in reševanje.
Aktualno Kronika in policijska poročila

Štiri prometne nesreče, nekaj poškodovanih

Včeraj, 24. 8. ob 10.37 je na cesti Ratež—Šentjernej pri naselju Ratež, občina Novo mesto, padel motorist. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali in pregledali kraj dogodka. Reševalci NMP Novo mesto so poškodovanega na kraju oskrbeli in odpeljali v SB Novo mesto.

Včeraj ob 11.47 sta na cesti Dobliče—Stari trg ob Kolpi, občina Črnomelj, trčili osebni vozili. Gasilci PGD Črnomelj so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja ter nudili pomoč policiji in vlečni službi. Poškodovanih ni bilo.

Prav tako včeraj, ob 20.00 sta na cesti Črnomelj—Vranoviči, občina Črnomelj, trčila osebno vozilo in motorno kolo. Gasilci PGD Črnomelj so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja, nudili pomoč policiji pri osvetljevanju kraja dogodka in nudili prvo pomoč poškodovani osebi do prihoda reševalcev NMP Črnomelj. Poškodovana oseba je bila prepeljana v SB Novo mesto, so sporočili na upravi za zaščito in reševanje.

Policija poroča, da se je motorist huje poškodoval. Po prvih ugotovitvah ogleda je 35-letna voznica osebnega avtomobila izsilila prednost 26-letnemu vozniku motornega kolesa. Slednji je padel po vozišču in si poškodoval zapestje in glavo – v novomeški bolnišnici so poškodbe opredelili kot hude. Prisotnosti alkohola niso ugotovili pri nobenem od udeležencev. Zaradi nudenja pomoči, ogleda kraja in odstranjevanja posledic je bil promet oviran uro in pol.

Danes nesreča v Prečni

V Prečni je danes ob 14.44 prišlo do čelnega trčenja dveh avtomobilov. Po neuradnih informacijah naj bi bila poškodovana ena oseba, avtomobila pa sta popolnoma uničena.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih