fbpx
Mestnik
Žurnal24.si
Dogodki Aktualno Kronika in policijska poročila

Tatovi med vikendom niso počivali…

-16.  10.  med  7.  in  20. uro je na Medvedjeku nekdo vlomil v stanovanjsko hišo.  Odtujil  ni  ničesar,  nastala je le premoženjska škoda povzročena z vlomom.

-Na  Seidlovi  cesti  v  Novem  mestu  je  v noči na 16. 10. neznanec vlomil gostinski  lokal.  Odtujil  je menjalni denar, tobačne izdelke in alkoholne pijače. Z vlomom in tatvino je povzročil za okoli 700 evrov škode.

-V  Muhaberju  je  nekdo  vlomil  v  pomožni objekt ob stanovanjski  hiši in odtujil dve samokolnici.

-V gozdu na območju Rodin pri Trebnjem je 16. 10. dopoldne neznanec vlomil v parkiran  osebni avtomobil in odtujil lovsko puško. Lastnik ocenjuje, da je oškodovan za 1800 evrov.

-V  noči  na  17.  10.  je  v  kraju  Blatno  na območju PP Brežice nekdo iz gospodarskega  objekta  odtujil  kardansko os. Lastnika je oškodoval za 300 evrov.

-Na  avtocestnem  postajališču Zaloke je v noči na 17. 10. neznanec vlomil v rezervoar tovornega vozila in iztočil ter odtujil okoli 450 litrov goriva.

V  Gabru  na  območju  Semiča  je  v  noči na 18. 10. nekdo iz odklenjenega pomožnega objekta odtujil kotel za žganjekuho. Lastnika je oškodoval za 250 evrov.

Alenka Drenik

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih