fbpx
Mestnik
Z leve proti desni: Simon Kersnič (Kočevje), Simon Deželan (Novo mesto), Kristjan Golob (Brestanica) in Primož Gajšek (Krško).
Aktualno Namizni tenis Šport

Teniški turnir “Kočevje 1000”

V današnjem obdobju je izvedba vsakršnega dogodka že prava mojstrovina, predvsem pa velika odgovornost, saj je bojazen, da bi se virus COVID-19 širil, res velika. Tudi ekipa Teniškega kluba Kočevje je tako do zadnjega odlašala z izvedbo turnirja in na koncu izkoristila edino možnost za izvedbo dogodka. Kočevje 1000 je bil tako predstavljen v šesti izvedbi.

“V izjemno kratkem času, desetih dneh, smo pripravili čudovit teniški vikend in 6. teniški turnir “Kočevje 1000″ je tako pod streho. Seveda so za to zaslužni predvsem člani kluba, ki jih je potrebno izpostaviti in se jim tudi javno zahvaliti. Renato Južnič – vodja tekmovanja, Alojz Antič, Vlado Hajdarovič – Hajdi, Danijel Rihtar – Riči in Boštjan Vukan – Mirke, so tisti posamezniki brez katerih dogodka ne bi mogli organizirati. Seveda hvala tudi sponzorjem, ki so nas v teh težkih časih podprli,” je v izjavi izpostavil predsednik kluba Ivan Gabrič.

Kristjan Golob ubranil lansko zmago

Na šestem turnirju smo videli nekaj resnično izjemnih dvobojev, ki si jih je bilo vredno ogledati. Na koncu je Kristjan Golob uspel ubraniti lansko zmago, v finalu je premagal Simona Deželana.

Poleg glavnega turnirja se je vzporedno odvijal tudi B turnir, na katerem je slavil Marko Brajkovič, ki je v finalu B turnirja premagal Ribničana Lovrota Dejaka.

B turnir: finalist Lovro Dejak (Ribnica) in zmagovalec Marko Brajkovič (Metlika).

Na turnirju se je preizkusil tudi olimpijski prvak, Primož Kozmus

Tokratni dogodek je imel tudi prav posebnega gosta, ki se je ravno tako preizkusil na turnirju, in sicer olimpijski prvak Primož Kozmus. Nad dogodkom je bil navdušen, a izjave za medije ni želel dajati, saj pravi, da ima zelo rad mirno življenje, zato smo vsi ustregli njegovi želji in ga nismo obremenjevali z izjavami.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih