fbpx
Mestnik
Aktualno Kronika in policijska poročila

V nesreči umrla 68-letna peška

V petek, nekaj pred pol tretjo uro popoldne, se je na cesti Črnomelj – Vinica, v kraju Mali Nerajec, zgodila prometna nesreča, v kateri je umrla 68-letna peška iz Ljubljane.

Ko je hotela peška nenadoma prečkati vozišče se je pri tem spotaknila, padla in z glavo udarila v osebni avtomobil, ki je peljal pravilno po desni strani v smeri vožnje proti Vinici. Kljub manevru, da bi se trčenju s peško, ki je nenadoma pritekla na cesto iz njegove desne strani, ognil, jo je 55-letni voznik zadel peško in je padla po vozišču. Zaradi hudih poškodb je 68-letnica umrla na kraju nesreče. Prisotnosti alkohola v izdihanem zraku policisti pri vozniku niso ugotovili, je pa bil zanj odrejen strokovni pregled. Preiskovalna sodnica je za pokojno peško odredila obdukcijo.

Ogled kraja dogodka je vodila dežurna preiskovalna sodnica ob prisotnosti dežurnega okrožnega državnega tožilca in ob strokovni pomoči prometnih policistov. Zaradi prometne nesreče je bila cesta zaprta oziroma je bil promet urejen izmenično do 17.50 ure.

Robert Perc, PU Novo mesto

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih