fbpx
Mestnik
Aktualno Politika Šport

Tia Baša 10. v finalu mladinskega državnega prvenstva

Z nastopom mladink v Hrastniku in mladincev v Tržiču je zaključeno državno prvenstvo U-23 v kegljanju. V finalu so nastopile tudi 4 kegljačice in 1 kegljač iz naše regije. 

V Hrastniku je bila od teh najboljša 15-letna Tia Baša (Krka), ki je s 556 podrtimi keglji končala posamezno na 10.mestu, prav tako 10. pa je bila tudi v kombinaciji. Ana Ljubenko (Bela Krajina) je bila 13. s 537 podrtimi keglji, Ema Baša (Krka) 14. s 532 in Alina Petrinčič (Krka) 15. s 507 podrtimi keglji. V kombinaciji je Ema končala na 13., Ana na 14. in Alina na 15.mestu.

V Tržiču je nastopil Luka Šimec (Bela Krajina), ki pa ni imel svojega dne in s 499 podrtimi keglji končal na 13.mestu posamezno in na 12.mestu v kombinaciji.

Državna prvakinja pri mladinkah je Tea Repnik (Kamnik) tako posamezno kot v kombinaciji, pri mladincih pa je posamezno državni prvak Denis Pašič (Pivka), v kombinaciji pa Vid Ponebšek (Litija).

Miro Miklavčič

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih