fbpx
Mestnik
Dogodki Aktualno Nogomet

Tilen Kovačič: “Ko ga igram, se počutim uspešnega”

Tilen Kovačič odhaja na priprave z reprezentanco do 16. let. Svojo nogometno kariero je začel v 2. razredu osnovne šole. “Težko bi rekel, da me je kdo navdušil nad nogometom. Sem pa večji del otroštva prežival z žogo,” pravi Tilen. Nogomet mu pomeni vse. Po naravi je nekoliko zadržan in sramežljiv. “Se pa tudi hitro razjezim, če se igra ne odvije tako, ko si želim,”pravi. Na uvrstitev v reprezentanco je zelo ponosen in si v prihodnosti želi igrati nogomet v dobrem klubu.

7 nogometašev iz NK Krke v reprezentanci

Strokovno delo v NK Krka budno spremljajo vse nogometne sfere. Tako so ga opazili tudi selektorji mlajših selekcij, ki redno na zbore kličejo njihove igralce. Na priprave z reprezentanco do 16 let odhajajo Tim Štresberger, Enej Jarkovič in Tilen Kovačič. Reprezentančni trening v selekciji do 15 let bo opravil Luka Perković, Tomaž Novak pa je na čakalnem seznamu. V selekciji do 14 let se bosta reprezentančnih treningov udeležila Klemen Kastelic in Mark Predovič. “Čestitke vsem vpoklicanim igralcem. Vsem ostalim, pa naj bo to motivacija za trdo delo še naprej,” sporočajo iz kluba NK Krka.

K.N.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih