fbpx
Mestnik
Aktualno Šport

TPV VOLLEY Z NOVO OKREPITVIJO V NOVI SEZONI

TPV Volley Novo mesto je v zadnjih letih okrepil svoj podmladek, tako v novo sezono vstopa z močno člansko in mladinsko ekipo, v kategoriji kadetinj, starejših deklic in mlajših deklic z dvema ekipama. Članski ekipi se je v novi sezoni pridružila ena najboljših hrvaških igralk v zadnjem času v dvorani in na mivki- Valentina Vrbanc, ki prihaja iz Zagrebške Mladosti. Tako vodstvo kluba in glavni trener Krešmir Perić optimistično postavlja cilj za novo sezono – uvrstitev v 1.B državno ligo.

Glavna prioriteta TPV Volley še vedno ostaja dvoranska odbojka, ki se izvaja od septembra do predvidoma konca aprila ter se nato usmeri v odbojko na mivki. Nadaljuje se tudi uspešen projekt Mala šola športa s predšolskimi otroci v obdobju 4 – 6 let ter šolskimi otroci 6-9 let z namenom kasnejše vključitve v TPV Volley. Klub je deloval že na najvišjem nacionalnem in mednarodnem nivoju, kamor se želijo s sistematičnem delom in popolnoma domačim kadrom vrniti in preseči te cilje.

TPV Volley Novo mesto

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih