fbpx
Mestnik
Aktualno Novice

ŽALOSTNO STANJE PRI KONTEJNERJIH

“Čudovita vasica se skriva za gozdičkom s čudovito naravo, grički in pridnimi ljudmi. Govorimo o Draganjih selih. Pa vendar… Danes je skrb za ohranjanje okolja ključ do zagotavljanja prihodnosti generacijam, ki prihajajo za nami. Kdor se zaveda, da s svojimi aktivnostmi vpliva na okolje, ga pri delovanju vodi odgovoren odnos do okolja. Varnost okolja je pomemben pogoj za kakovostno življenje celotne družbe. Ljudje!!!!”, so na družbenih omrežjih zapisali na Komunali Novo mesto. Prijeli so sliko, kjer so smeti vsepovsod samo v zabojnikih ne. Prebivalci Draganjih sel se sprašujejo, če obstaja kakšna rešitev. “Ne morem povedati, kdo tak nered naredi, ampak to se mora nehati”, je zapisala prebivalka sel.

SE PREMALO ODVAŽA?

Usuli so se komentarji, da se odvaža na dva tedna in da je premalo kontejnerjev, saj so polni že prvi teden. Iz Komunale Novo mesto so na to odgovorili, da se ne strinjajo, da je premalo odvoza. Prepričani so, da je število zabojnikov trije za embalažo, trije za ostanek odpadkov, eden za papir in eden za steklo dovolj za 14 dni. “Če bi uporabniki odpadke pravilno ločevali, garantiramo, da se zabojniki ne napolnijo”, odgovarjajo iz Komunale Novo mesto.

K.N.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih