fbpx
Mestnik
Aktualno Kultura

Trebanjčanka Divana z debitantskim singlom Metulja sva

Trebanjska pevka Maja Marinčič preko glasbe spominja ženske na tisto pravo in naravno ženstvenost, ki jo imajo v sebi. Divana je pevka, ki s svojo eleganco, strastno in ženstveno esenco vabi poslušalce s svojo glasbo in interpretacijo, da se ustavijo v trenutku zavedanja sebe in da vstopijo v občutke njihove izvorne frekvence ter v stik z univerzalno zavestjo.

Preko besedil ljudi nagovarja, da delujejo v dobrobit svetu. Vse energije, ki jih na odru s svojo pojavo in petjem uteleša, izražajo raznolikost in obenem ravnovesje, ki ga svet nosi.

“Ko sva skupaj, čutiva sprejemanje, varnost in strast. Skupaj ustvarjava lepoto in neskončnost neba. Ta ljubezen spominja na gibanje dveh metuljev, ki zaplešeta in rišeta podobo iz raja.”

Pesem opisuje intimen trenutek dveh, ki delujeta v sinhronosti ženske in moške esence − vsak iz svojega sestavljenega centra.

Pevka Maja Marinčič je rojena spomladi, kar pove že njeno ime, ki jo močno zaznamuje. V njej je močna intuicija, ki jo zna poslušati in upoštevati, je polna energije in v njej se nenehno prebujajo različne silnice.

A najmočnejša je glasba. Glasba je njen medij, s katerim izraža svojo dušo, čustva, iskrenost in milino. Še več ji pomeni petje. Njene vibracije, ki jih preko petja podaja, želijo vzpostavljati medsebojno energijo, milino in modrost.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih