fbpx
Mestnik
policija
Aktualno Kronika in policijska poročila

Trije mladi nasilneži oropali skupino mladoletnikov

V soboto zvečer so na številko policije 113 prejeli informacijo o treh nasilnežih (dva fanta in dekle), ki naj bi se na železniški postaji Kandija okoli sedme ure zvečer spravili na družbo mladoletnikov, ki so čakali na vlak.

Pregledali so jim vsebino torb, jim grozili s pretepom, nato pa od njih pobrali nekaj evrov denarja, ki so jih imeli pri sebi – tako, da jim je zmanjkalo tudi denarja za vlak. Obvestili so starše, ti pa policiste. Policisti so takoj po prijavi prekontrolirali širše območje Novega mesta in Črnomlja, kamor je pripeljal vlak. Črnomaljski policisti so na železniški postaji Črnomelj odvzeli prostost 16-letniku iz Otočca ter 14-letniku in 14-letnici iz okolice Črnomlja. 16-letnika bodo kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja ropa. Mladoletnika so že obravnavali zaradi premoženjskih kaznivih dejanj in kaznivih dejanj z elementi nasilja.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih