fbpx
Mestnik
Aktualno Kronika in policijska poročila

Umrla 62-letna peška

V Arnovem selu (območje policijske postaje Brežice) se je včeraj, okoli desete ure zvečer, zgodila prometna nesreča, v kateri je umrla peška.

Po prvih ugotovitvah ogleda kraja, ki so ga opravljali policisti postaje prometne policije, vodila pa dežurna preiskovalna sodnica ob prisotnosti okrožnega državnega tožilca, je 62-letna peška prečkala lokalno cesto. Ko je prispela na drugo stran ceste, jo je s prvim prednjim desnim delom osebnega avtomobila zbil 52-letni voznik, ki je takrat peljal skozi naselje. Kljub nudenju prve pomoči na kraju je peška umrla. Prisotnosti alkohola policisti
sicer niso ugotovili, so pa zasegli osebni avtomobil in mobilni telefon voznika zaradi nadaljnjih preiskav in ugotavljanja vseh okoliščin prometne nesreče.

To je sicer četrta smrtna žrtev prometnih nesreč v letošnjem letu na območju policijske uprave Novo mesto. Lani sta v tem času v prometnih nesrečah umrli dve osebi.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih