fbpx
Mestnik
Aktualno Dogodki Kultura Novice

V APT-ju pripravili pravljice za vsak dan

V Anton Podbevšek Teatru so posneli bralne urice s Pavletom Ravnohribom, v katerih znani igralec prebira pravljice, med katerimi so tudi najlepše slovenske pripovedi, kot so Muca Copatarica Ele Peroci, Martin Krpan Frana Levstika in Šivilja in škarjice Dragotina Ketteja.

Kot so nam sporočili iz Anton Podbevšek Teatra, sta dve izmed pravljic, ki sta nekoliko daljši, posneti v več delih, da si lahko tudi otroci vzamejo premor. S pravljicami želijo otrokom popestriti dolge dni, ki jih v večini preživljajo doma. Pravljice najdete na povezavi. 

Na voljo tudi gledališke predstave

Kljub temu, da se gledališke predstave ne morejo enačiti s filmom, saj jih prek sprejemnikov ne moremo začutiti v celoti, pa so na ogled postavili kar nekaj njihovih predstav, ki si jih lahko ogledate prek spleta na povezavi.  Med njimi izpostavljamo in priporočamo Ples v dežju  in Knjigo o džungli režiserja Matjaža Bergerja, ter Mazohistko režiserja Nejca Gazvode.

MONM

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih