fbpx
Mestnik
Aktualno Dogodki Društva Narava & zdravje Novice

V Domu starejših občanov Novo mesto razveselili stanovalce z video klici

“Današnji dan je bil pri nas zelo dinamičen. Veselimo se vsakega stanovalca, ki preboli okužbo s covidom in teh je vedno več. Tudi v naslednjih dneh se bodo stanovalci postopoma vračali v svoje sobe. Prostovoljci nam pridno pomagajo pri pripravi bele cone za stanovalce, ki so okrevali in s svojo dobro voljo spodbujajo tako stanovalce, kot tudi zaposlene,” so zapisali v Domu starejših občanov Novo mesto.

Pismo župnika

V Domu so dobili obisk, in sicer obiskal jih je župnik. Napisal jim je pismo, ki si ga lahko preberite spodaj.

Vzpostavili video klice

S pomočjo prostovoljcev Rdečega križa Novo mesto in s prostovoljci Gimnazije Novo mesto so vzpostavili video klice med stanovalci in njihovimi svojci. Telefonski stiki se bodo izvajali vsak dan med 9.00 in 11.30 ter 13.00 in 16.00.

Vaše želje po telefonskem stiku lahko sporočite na recepcijo DSO NM,
na številko 07/371 99 11.

“Potrudili se bomo, da boste v stik s svojci prišli vsi, zato v prvi fazi velja omejitev enega klica na stanovalca. Omogočimo lahko tudi komunikacijo, v kateri sodeluje več svojcev iz različnih gospodinjstev,” so zapisali v DSO Novo mesto.

K.N.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih