fbpx
Mestnik
Foto: Marjan Kovačuč-Marč.
Šport Namizni tenis

V Drgančevju vse več rekreatorjev

NTK Krka se zaveda, kako pomemben je zdrav način življenja in ker je namizni tenis eden najbolj varnih, množičnih in koristnih športov, podpira tudi vadbo veteranov in rekreatorjev.

V NTK Krka nas je presenetilo dejstvo, da se za namizni tenis zanima vse več meščanov. Tako je zelena dvoranica v Drgančevju ob ponedeljkih in sredah zvečer kar lepo polna. Marjan Kovačič-Marč, dolgoletni sopotnik novomeškega pingponga in član NTK Krka, ki ob kakšnih klubskih akcijah  vedno  zelo rad poprime za kašno delo, je za našo FB stran pripravil nekaj fotografij z vadbe rekreatorjev, odločili pa smo se za objavo najbolj sporočilne: ko človek pride v dvorano z devetimi mizicami, ugotovi, kako prav ima slovensko reklo zdrav duh v zdravem telesu.

Pa še nekaj: včasih se rekreacija spremeni tudi v družabni dogodek, ki pride v času številnih ‘nasilnih ekranov’ (pametni telefoni….) še kako prav.

Janez Pezelj, NTK Krka

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih