fbpx
Mestnik
(Foto: Gasilsko-reševalni center Novo mesto)
Dogodki Featured Kronika

Včerajšnje dogajanje: vozilo zapeljajo iz ceste, v stanoanju našli mrtvega, požar

Včeraj dopoldne je v naselju Trške Njive, občini Žužemberk, vozilo zapeljalo iz ceste in obstalo pod cesto. Gasilci PGD Žužemberk so s tehničnim posegom vozilo postavili na cesto. Poškodovanih na srečo ni bilo. Medtem ko je v Novem mestu na cesti v Šmihelu vozilo obstalo na tirih. Prav tako poškodovanih ni bilo. Gasilci GRC Novo mesto se s tehničnim posegom postavili vozilo na cesto.

V stanovanju našli mrtvega

V naselju Preloka v občini Črnomelj pa so gasilci PGD Preloka ob prisotnosti policije s tehničnim posegom odprli vrata v stanovanjsko hišo. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Črnomelj so na kraju ugotovili, da je oseba preminula.

Požar

Prav tako je v občini Črnomelj v Petrovi vasi zagorel leseni objekt velikosti 5 x 10 metrov. Gasilci PGD Črnomelj, Petrova vas in Talčji vrh so pogasili požar, požarišče premetali in odstranili ožgane dele. Objekt je bil uničen.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih