fbpx
Mestnik
(Foto: Gasilsko-reševalni center Novo mesto)
Aktualno Dogodki Kronika in policijska poročila

Včerajšnje dogajanje: vozilo zapeljajo iz ceste, v stanoanju našli mrtvega, požar

Včeraj dopoldne je v naselju Trške Njive, občini Žužemberk, vozilo zapeljalo iz ceste in obstalo pod cesto. Gasilci PGD Žužemberk so s tehničnim posegom vozilo postavili na cesto. Poškodovanih na srečo ni bilo. Medtem ko je v Novem mestu na cesti v Šmihelu vozilo obstalo na tirih. Prav tako poškodovanih ni bilo. Gasilci GRC Novo mesto se s tehničnim posegom postavili vozilo na cesto.

V stanovanju našli mrtvega

V naselju Preloka v občini Črnomelj pa so gasilci PGD Preloka ob prisotnosti policije s tehničnim posegom odprli vrata v stanovanjsko hišo. Reševalci nujne medicinske pomoči ZD Črnomelj so na kraju ugotovili, da je oseba preminula.

Požar

Prav tako je v občini Črnomelj v Petrovi vasi zagorel leseni objekt velikosti 5 x 10 metrov. Gasilci PGD Črnomelj, Petrova vas in Talčji vrh so pogasili požar, požarišče premetali in odstranili ožgane dele. Objekt je bil uničen.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih