fbpx
Mestnik
Aktualno Dogodki Kronika in policijska poročila

Vikend v znamenju tatvin

S terase gostinskega lokala v Škocjanu je v noči na 23. 7. nekdo odtujil mizo in šest stolov. Lastnico je oškodoval za okoli 900 evrov.

V gozdu pri Velikem Podlogu (PP Krško) je med 22. 7. in 23. 7. neznanec vlomil v pomožni objekt in odtujil plinski žar in plinsko jeklenko.

Na Foersterjevi ulici v Novem mestu je nekdo vlomil v osebni avtomobil in odtujil dva kovčka z orodjem. Lastnik ocenjuje, da je oškodovan za 1200 evrov.

V noči na 24. 7. je v Novem mestu neznanec vlomil v prostore prodajalne.Okoliščine vloma policisti še preiskujejo.

V naselju Mikote na območju PP Krško je nekdo poskušal vlomiti v stanovanjsko hišo. Storilec v objekt ni uspel priti, z vlomom pa je povzročil za okoli 500 evrov premoženjske škode.

Na Šmihelski cesti v Novem mestu je v noči na 25. 7. neznanec vlomil v prostore prodajalne. Okoliščine policisti še preiskujejo.

V Semiču je v noči na 25. 7. nekdo skozi okno vlomil v gostinski lokal in odtujil denar.

V noči na 25. 7. je na območju Tanče Gore storilec izkoristil odsotnost stanovalcev in skozi okno vlomil v stanovanjsko hišo. Pregledal je prostore in našel ter odtujil denar. Z vlomom in tatvino je povzročil za okoli 3000evrov škode.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih