fbpx
Mestnik
Aktualno Dogodki Narava & zdravje Novice

Vsi obiski PREPOVEDANI

Ker se zadnje dni soočamo s poslabšanjem epidemiološkega stanja v zvezi s COVID-19, so se v novomeški bolnišnici odločili, da so do nadaljnjega obiski svojcev pri pacientih prepovedani.

Obiski dovoljeni le za izjeme

Kot so sporočili so obiski z dovolilnico in po predhodnem dogovoru dovoljeni pri umirajočih in kritično bolnih pacientih, vsak torek, četrtek in nedeljo. Morajo pa obiskovalci izpolnjevati PCT pogoj. Torej brez PCT pogoja žal ne morete v bolnišnico.

“Na ginekološko-porodniškem oddelku je za enkrat še dovoljena prisotnost ene zdrave osebe pri porodu in obiski z dovolilnico prav tako po predhodnem dogovoru. Na pediatričnem oddelku je dovoljeno bivanje enega zdravega starša ob hospitaliziranem otroku. Obvezna je uporaba varovalne maske, ki si jo mora obiskovalec zagotoviti sam in si jo nadeti že pred samim vstopom v bolnišnico. Informacije o stanju hospitaliziranih pacientov bodo lečeči zdravniki podajali telefonsko, v času, ki je sicer namenjen obiskom pacientov,” sporočajo.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih