fbpx
Mestnik
WTT kočevje
Aktualno Dogodki Šport Zanimivosti & Zabava

WTT Kočevje 2023: Mednarodni teniški turnir je priložnost za vse nas

Po turnirjih v Mariboru, Murski Soboti, Kopru in Otočcu se štafeta serij ženskih teniških turnirjev WTT (World Tennis Tour) v Sloveniji predaja Kočevju. Vrhunski turnir mednarodnega formata je organizacijsko v rokah Teniškega kluba Kočevje in kočevske Agencije U3P, pod budnim očesom Teniške zveze Slovenije in Mednarodne teniške zveze ITF. Vrhunski tenis si boste lahko ogledali med 5. junijem 2023 in 11. junijem 2023 na teniških igriščih v Gaju v Kočevju. Turnir WTT Kočevje Open 2023 bo imel nagradni sklad v višini 15.000 ameriških dolarjev, pri čemer je glavni sponzor dogodka Občina Kočevje. Podjetja iz naše regije so nadgradila dogodek in ga sponzorsko podprla z različnimi finančnimi sredstvi ter izdelki.

Na tem mestu se iskreno zahvaljujemo vsem sponzorjem za njihovo finančno podporo in donacije izdelkov. “Organizacija tako prestižnega dogodka, ki bo v Kočevje pripeljal vrhunske igralke in sodnike iz celega sveta, je zahtevna naloga. Zato se moram zahvaliti vsem deležnikom, ki so sodelovali na korekten način, vključno z Občino Kočevje, Javnim zavodom za šport Občine Kočevje, Javnim zavodom za turizem in kulturo Kočevje ter KCK-om,” je poudaril Ivan Gabrič, predsednik Teniškega kluba Kočevje.

Posebna zahvala gre tudi Teniškemu klubu Branik Maribor za pomoč, Teniškemu klubu Krka Otočec pa za deljenje izkušenj glede organizacije turnirja. “Naš cilj je, da se igralke in sodniška ekipa pri nas počutijo dobro. Zato smo skupaj z Agencijo U3P poskrbeli, da bodo domov odnesle spominke lokalnih ponudnikov iz Kočevja, se okrepčale z lokalno kulinariko in uživale v naši naravi, kolikor bo čas dopuščal,” dodaja predsednik Teniškega kluba Kočevje. Pri organizaciji takšnih turnirjev gre za več kot le zagotavljanje osnovne infrastrukture, kot so teniška igrišča in sodniški stoli. Poudarek je na detajlih. In za malenkosti, ki veliko štejejo je zaslužena Agencija U3P. Prva kočevska agencija, ki skrbi za organizacijo dogodkov in digitalni marketing.

Ekipa bo poskrbela, da se bodo igralke, stare od 16 do 30 let, v Kočevju odlično počutile. Ocena turnirja, ki jo podajo gostujoči, je namreč izjemnega pomena, zato si želimo, da je ocena odlična.

Ponovno se zahvaljujemo vsem sponzorjem in ljudem, ki se zavedajo pomembnosti tekmovanja in kakšno promocijo lahko prinese našim krajem. Vabljeni med 5. in 11. junijem 2023 na vrhunski tenis, ki se bo odvijal na igriščih v Gaju.

Teniški klub Kočevje

Glavni sponzor dogodka WTT Kočevje 2023 : Občina Kočevje

Dogodek so sponzorsko podprli tudi:

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih