fbpx
Mestnik
Aktualno

Z mislijo na prihodnost po mesecu uspehov in dobre družbe

Pri največjemu evropskemu proizvajalcu aluminijastih vhodnih vrat so poletju pomahali v slovo z dogodkom za zaposlene in partnerje, z dnevi odprtih vrat s popusti za stranke ter izjemno uspešno organizacijo že drugega hišnega sejma v Nemčiji. Jesen so tako pričakali polni energije in optimizma, obiskovalcem pa predstavili njihovo vizijo prihodnosti.

Za vsako stranko si vzamejo čas

Med 13. in 16. septembrom je podjetje Inotherm, ki beleži kar 30-letno tradicijo, v svojem novem salonu organiziralo dneve odprtih vrat. Na kar 700 kvadratnih metrih razstavnega prostora si je bilo moč ogledati več kot 50 različnih modelov vrat, dodatkov, mnoge novosti in tehnološko napredne rešitve.
Obiskovalci, ki so salon obiskali z različnih koncev Slovenije, so po osebni obravnavi, akcijski cen pri ponudbi in darilcem hvaležnosti, zapuščali podjetje nasmejanih obrazov.

Razstavni salon, odprt pred nekaj meseci, strankam vse delovne dni v letu omogoča ogled izdelkov, individualno svetovanje in pripravo ponudb. Za najboljšo izkušnjo se stranke lahko dogovorijo za termin, ko jim bo na voljo tudi osebni svetovalec. Da je obisk salona prijetna izkušnja za celo družino, najmlajše v salonu čaka igralni kotiček, starše pa okusna, sveže pripravljena kavica.

Zavedajo se pomena zadovoljstva zaposlenih

Dnevi odprtih vrat so se zaključili s posebnim dogodkom za zaposlene, partnerje in njihove najbližje. Ob tej priložnosti so si skupaj ogledali novi razstavni salon in se družili ob okusnih prigrizkih in žlahtni kapljici. Za čudovito vzdušje na idilični lokaciji podjetja v Prigorici je poskrbela glasbena skupina Črna mačka. Dogodek je služil kot odlična priložnost za krepitev medsebojnih odnosov in skupno praznovanje uspehov podjetja.

Poslovne partnerje skrbno seznanjajo z novostmi, jih izobražujejo in so jim vedno na voljo

Sezonski vrhunec je za Inotherm predstavljal Hišni sejem v čudovito obnovljeni in zgodovinsko pomembni stavbi Wappenhalle v Münchnu, ki je potekal od 19. do 23. septembra. V petih dneh si je tehnološko izjemno napredne rešitve podjetja, ki so vse plod lastnega razvoja, ogledalo kar 120 partnerjev in 250 obiskovalcev iz cele Evrope. S tem so obeležili že drugi izjemno uspešen povezovalni dogodek v Nemčiji letos, saj so podoben dogodek organizirali že marca letos.

Srečanje s partnerji je potekalo na več kot 900 kvadratnih metrih razstavne površine, prikazanih je bilo preko 50 modelov vrat in kar dvajset novosti za leto 2024. Ob druženju in skupnih kosilih so dnevno potekala tudi številna šolanja, zaradi katerih partnerji redno in številčno obiskujejo Inothermove dogodke.

V podjetju se že kujejo načrti z mislijo na naslednji velik dogodek, ki jih prihodnjo jesen čaka v Frankfurtu.

Z zaporednimi uspehi, vztrajno rastjo ter vedno večjo prepoznavnostjo blagovne znamke so pri Inothermu utrdili svoje mesto na mednarodnem trgu ter znova dokazali, da so njihove rešitve vhodnega prostora na vrhunski ravni. September je bil zanje še posebej pomemben, saj je podjetje v svoj proces uspešno vključilo vse tri ključne ciljne skupine – stranke, partnerje in zaposlene. Mesec je bil dokaz, da Inotherm ne stremi le k odličnosti izdelkov, temveč tudi k odličnosti v odnosih z vsemi, ki so del njihove širše družine.

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Kaj je novega?

Inotherm je na vseh septembrskih dogodkih predstavil številne inovacije, med njimi program Black Edition, vhodna vrata za stanovanja, drsna vrata, vrata s prezračevano fasado, alu okni ter skritim vrtljivim držalom, za piko na i pa še kraljevska vhodna vrata, ki merijo kar pet metrov v višino. Njihovo celotno ponudbo si lahko ogledate tudi iz udobja domačega naslonjača na www.inotherm.si. ali v živo v razstavnem salonu.

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

 Na spletni strani www.inotherm.si se poigrajte z novim interaktivnim konfiguratorjem vhodnih vrat, ki je izjemno preprost za uporabo.

*plačljiva objava*

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih