fbpx
Mestnik
Foto: Theverge.com.
Aktualno Dogodki Novice Vrtci, šole, študij

Za danes v Novem mestu predvidenih 760 testiranj zaposlenih v izobraževanju

Kot nam je sporočila direktorica novomeškega Zdravstvenega doma, mag. Alenka Simonič, testiranje zaposlenih v VIZ še poteka in je za danes predvidenih 760 testiranj.

V novomeških osnovnih šolah brez težav pri testiranju zaposlenih

Ravnateljica OŠ Stopiče mag. Mateja Andrejčič nam je povedala, da niso imeli težav pri testiranjih. Testiranja se bodo danes udeležili vsi zaposleni, ki delo opravljajo v vrtcu in šoli.

Zdenka Mahnič, ravnateljica OŠ Grm nam je dejala, da vsi ravno niso navdušeni nad testiranjem, vendar se nihče v kolektivu ni nad tem uprl. “Kar me veseli, saj je tudi to nek način znak, da imamo odgovoren in pripaden kolektiv,” pravi.

Tudi na OŠ Center niso imeli pri testiranju zaposlenih nobenih ugovorov. “Vsi smo k testiranju pristopili odgovorno. Pomembno je, da so se šole odprle. Je pa res, da je organizacija dela na šoli in testiranje velik stresen zalogaj. Pojavljajo pa se dvomi v verodostojnost hitrih testov,” pravi ravnateljica OŠ Center Marta Pavlin.

Tudi na OŠ Otočec kot nam je sporočila ravnateljica Mateja Rožman niso imeli nobenih težav.

K.N.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih