fbpx
Mestnik
Aktualno Društva Namizni tenis Šport

Žan Vidmar si je priboril zlato

V nedeljo je v logaški športni dvorani potekal 4. mrntz, na katerem je tokrat nastopilo kar 15 članov NTK Krka Novo mesto. Mlade krkaše so na turnirju spremljali trije trenerji, in sicer Manca Fajmut, Dane Šarlah in Amadej Seničar. Izkupiček? Igralci iz Drgančevja so osvojili 3 medalje.

Najuspešnejši je bil Žan Vidmar, zmagovalec med učenci četrtih in petih razredov. V tej kategorij sta nastopila še Tim Rus in Jaka Antić, oba je iz bojev za vrh izločil kasnejši klubski soigralec Vidmar.

Tija Kastelic je 3. mesto osvojila med učenkami osmih in devetih razredov. V tej kategoriji je nastopila tudi Veronika Husak.

Med najmlajšimi igralci do 10 let je nastopil Nik Pajić, kjer so nastopajoči igrali prijateljske tekme, a je nadarjeni Pajič sebi in klubu prispeval novo medaljo.

Janez Jedlovčnik in Žiga Vidmar sta se uvrstila od 5. do 8. mesta med učenci osmih in devetih razredov.

Med učenci šestih in sedmih razredov so nastopili Aljaž Vidmar, Bor Rostohar, Tristan Korenič, Valentin Husak in Maj Antić.

V konkurenci učenk šestih in sedmih razredov je nastopila Barbara Jedlovčnik, ki pa ni ponovila dobrih iger in se tokrat ni potegovala za najvišja mesta.

Med učenkami četrtih in petih razredov je nastopila najmlajša krkašica Eva Vidmar, ki se je na tokratnem turnirju seznanjala s tekmovalnim namiznim tenisom in pokazala, da bo ob rednih treningih lahko lepo napredovala.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih