fbpx
Mestnik
Aktualno Narava & zdravje Zanimivosti & Zabava

Zelišča mame Ljube: Mama Ljuba svetuje, kako nad prehlad

Se tudi vam zdi, da so vsi okoli vas prehlajeni? Verjetno se boste to sezono tudi vi srečali s katerim od respiratornih obolenj ali ste se morda že. Za zdravje je potrebno skrbeti skozi celo leto, še posebej sedaj, ko je krepitev imunskega sistema ključnega pomena. Lokalno podjetje Zelišča mame Ljube vam ponuja široko paleto zeliščnih čajev, sirupov, mazil in ogromno drugih pripravkov, ki vam bodo pomagali premostiti obdobje prehladov.

Kihanje, kašljanje, smrkanje – nadležni trojček, ki nas na leto lahko obišče večkrat. Pri prehladu gre za akutno obolenje dihal. Povzroča ga več kot 200 različnih virusov, najpogosteje zagodejo rinovirusi. Okužba se prenaša z neposrednim stikom z okuženimi osebami ali s kontaminiranimi površinami. Virus vstopi v telo skozi nos ali usta, kjer se nato začne množiti, kar sproži vnetni odziv.

Pravijo, da prehlad traja sedem dni, če ga zdravimo ali ne. No, trajanje prehlada je predvsem odvisno od posameznika in vrste virusa. Izzvenel naj bi v dveh tednih. Zelišča mame Ljube vam v spletni trgovinici ponujajo ogromno izdelkov, ki bodo pripomogli k temu, da bo prehlad vsaj malo bolj znosen.

ZELIŠČA MAME LJUBE

Sprehodimo se med virtualnimi policami podjetja Zelišča mame Ljube. Zagotovo je eden večjih podpornikov imunskega sistema ameriški slamnik. Zelišča mame Ljube vam ponujajo tinkturo pridobljeno iz te močne rastline. Deluje krepčilno in lajša simptome prehlada. Butično podjetje prisega na izdelavo z najvišjimi standardi kakovosti, brez nepotrebnih dodatkov, kar zagotavlja naravno moč te zdravilne rastline.

EKO tinktura Škrlatni ameriški slamnik

Za lajšanje tegob gripe in prehlada Ljuba Štefanič, farmacevtka z dolgoletnimi izkušnjami, priporoča EKO čaj teta gripa stric prehlad. Načeloma imamo svoje sorodnike radi, a od takšnih bi se raje hitro poslovili, kajne? S to naravno čajno mešanico bomo obisk tete Gripe in strica Prehlada lažje prenesli.

EKO čaj Teta Gripa, Stric PrehladPrehlad je še toliko hujši, če ga spremlja kašelj, ki postane še toliko bolj intenziven zvečer in ko ležemo v posteljo. Gre za povsem naraven odziv na draženje pljuč in dihalnih poti, ki predstavlja tudi zaščitni mehanizem, namenjen odstranjevanju nepotrebnih snovi, predvsem sluzi, iz zgornjih dihal. A vsi iščemo načine, kako lajšati kašelj. Zato vam Zelišča mame Ljube ponujajo EKO prsni čaj.

EKO prsni čajKako koristni so smrekovi vršički, vedo že generacije. Stare mame so skrbno nabirale te darove narave in iz njih pripravljale sirupe, ki so lajšali kašelj. To moč smrekovih vršičkov poznamo tudi danes, izvleček smrekovih vršičkov pa so za vas pripravili tudi pri Zeliščih mame Ljube.

EKO sirup iz smrekovih vršičkovOb suhem, neproduktivnem kašlju nam prav pride trpotčev sirup. Blagodejno pomirja usta, grlo, žrelo in glasilke, ter s tem naša dihala. Pomaga ohranjati zdravje jeter, podpira prebavo in čiščenje telesa. Čeprav obdelovalcem vrtov predstavlja nadležen plevel, je za poznavalce zelišč dragocena rastlina.

Kot vidite, so Zelišča mame Ljube zakladnica odličnih proizvodov, ki vam bodo pomagali kar se da zdravi pričakati zdravju bolj prijazno obdobje. Magistra farmacije Ljuba Štefanič, ki stoji za podjetjem Zelišča mame Ljube, je dolga leta preživela v medicini. V primeru, da simptomi trajajo dlje časa ali se poslabšajo, svetuje, da se posvetujete z zdravnikom. Prehlad je običajno blaga bolezen, vendar se lahko v določenih primerih razvije v resnejše zdravstvene težave.

A s pravilno oskrbo in preventivnimi ukrepi lahko ostanemo korak pred prehladom in ohranimo svoje zdravje. Zelišča Mame Ljube z ekološkimi izdelki predstavljajo odlično izbiro za tiste, ki si želijo naravne podpore zdravju.

VEČ VSEBINE:

Zdravilna zelišča niso le rastline, so dragocen del mojega življenja

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih