fbpx
Mestnik
Aktualno Društva Namizni tenis Šport Vrtci, šole, študij

Zlato za Tijo Kastelic in Tima Rusa

V nedeljo je v škofjeloški dvorani potekal 5. medregijski namiznoteniški turnir, ki se ga je pod vodstvom Daniela Šarlaha udeležilo kar 13 mladih krkašev.

Po pričakovanjih je med nastopajočimi osnovnošolkami osmega in devetega razreda zmagala krkašica Tija Kastelic. Podobno je bil uspešen Tim Rus v konkurenci igralcev iz četrtega in petega razreda in z novim prvim mestom potrdil nadarjenost. V njegovi kategoriji je nastopil Jaka Antić, ki se z nastopi uvaja v turnirske igre in v vodstvu kluba so bili z njegovim 5. mestom zadovoljni.

Nastopili so tudi najmlajši krkaši v skupini do 10 let, kjer je z dobro igro nase opozoril Erazem Somrak z doseženim 5. mestom. V tej kategoriji je bilo kar 10 najmlajših članov NTK Krka Novo mesto in z igrami so dokazali, da zavzeto trenirajo in da se bodo v prihodnosti s podobnih turnirjev v Drgančevje vračali bolj uspešni.

NTK KRKA.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih