fbpx
Mestnik
Foto: ŠD SU
Aktualno Namizni tenis Šport

Bron v roke Lane Slatinšek

Igralka Športnega društva SU Lana Slatinšek je številnim medaljam in uspehom ta konec tedna dodala še enega. Osvojila je svojo prvo medaljo v mladinski konkurenci! V športni dvorani v Lučah se je v tandemu z Emo Crnkovič (Kema Puconci) odlično znašla v igri dvojic.

Poleg 3. mesta in bronastega odličja v igri dvojic velja pri Lani Slatinšek izpostaviti tudi odlično 5. mesto med posameznicami in prav tako 5. mesto v igri mešanih dvojic, ki ga je osvojila skupaj z Luko Jikićem iz Mengša.

Na mladinskem državnem prvenstvu, ki ga je pripravil NTK Savinja, pa je nastopilo še nekaj drugih SU-jevcev. Maj Murn je bil posamično sedemnajsti, v parih je skupaj z Janezom Jedlovčnikom (Krka) osvojil 5.mesto, v mešanih parih pa je bil skupaj z Ano Gjergek (Kema) prav tako sedemnajsti. Neja Gazvoda se ni uvrstila iz skupine v posamični konkurenci. V parih je skupaj z Brino Markič iz Mengša osvojila 17. mesto. Žal na državnem prvenstvu zaradi bolezni nista nastopila Neža in Mark Gazvoda.

»Veseli nas prva medalja v mladinski konkurenci za Lano. Tudi 5. mesto posamezno je res odličen rezultat. Obenem nas veseli tudi dosežek Maja Murna, ki ga v zadnjih mesecih pestijo poškodbe, pa je uspel kljub temu na tem državnem prvenstvu odigrati kakovostne igre,«

Uroš Slatinšek

Ta konec tedna člansko ekipo ŠD SU čaka še zadnji krog rednega dela 1. SNTL, ko bodo gostovali v Velenju, ter 5. regijski turnir, na katerem bo nastopilo več kot 20 mlajših SU-jevcev.

S.D.

Sorodni članki

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih