fbpx
Mestnik
Aktualno Društva Šport

16. srečanje Krkinih sponzorirancev

Včeraj so na srečanju predstavnikov športnih in drugih klubov, društev in ustanov, katerih pokroviteljica je Krka, tovarna zdravil iz Novega mesta, podelili priznanja Krkin talent leta 2021. Prejeli so jih košarkarica Franja Horvat iz Ženskega košarkarskega kluba Krka, nogometaš Tilen Kovačič iz Nogometnega kluba Krka ter oboist Lenart Kupljenik iz Glasbene šole Marjana Kozine in Novomeškega simfoničnega orkestra.

Plakete za športne in kulturne dosežke je prejelo 15 mladih članov društev in ustanov, med njimi sta tudi člana NTK Krka Novo mesto Tija Kastelic, bronasta z letošnjega državnega prvenstva za kadetinje in letošnji kadetski državni prvak Janez Jedlovčnik. Podelili so tudi 9 Krkinih zahval mentorjem, trenerjem in učiteljem za dolgoletno uspešno delo in izjemen prispevek k razvoju in delovanju kluba, društva ali ustanove. Med prejemniki tega lepega priznanja je tudi nekdanji predsednik NTK Krka Novo mesto Tomaž Kralj.

Plakete za športne in kulturne dosežke je prejelo 15 mladih članov društev in ustanov.

Vztrajnost!

Tema letošnjega srečanja je bila vztrajnost, lastnost, ki pomembno prispeva k vrhunskim rezultatom tako v podjetjih kot tudi v športu in umetnosti. Kot je na slovesni podelitvi povedal predsednik uprave in generalni direktor Jože Colarič, med Krko ter športnimi in kulturnimi dejavnostmi lahko potegnemo precej vzporednic: »Za doseganje rezultatov potrebujemo enake lastnosti – vztrajnost, vzdržljivost, odločnost in pogum. V Krki v to verjamemo, zato skupaj z društvi in ustanovami ustvarjamo povezave, ki se prepletajo v uspešno celoto in skupno dobro. Z vlaganjem v šport, kulturo, zdravstvo, izobraževanje in druga področja družbenega življenja si želimo, da bi vsi, s katerimi smo povezani, živeli zdravo in kakovostno življenje,« je poudaril.

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih